Vizită la Complexul Educațional Laude Reut / by

Joi, 10 Martie 2020, în calitate de vicepreședinte CONAF am vizitat alături de Vicepremierul României, doamna Raluca Turcan și Excelența sa, ambasadorul David Saranga, la invitația președintelui școlii, doamnei Tova Ben Noon, Complexul Educațional Laude Reut.

Complexul Laude-Reut este prima școală din România care a aderat la Acordul de Parteneriat „Pact pentru educația antreprenorială”, proiect inițiat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), împreună cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF și Federația Patronală Petrol și Gaze – FPPG, având ca scop introducerea, opțional, începând cu anul 2020 a educației antreprenoriale la gimnaziu și liceu. Curricula liceului Laude-Reut cuprinde încă de la înființare domenii precum business, media, comunicare și diplomație.

Începând cu luna februarie 2020, orele de educație antreprenorială au început să fie predate începând cu clasa a III-a.

În fiecare an școala premiază olimpicii naționali și internaționali. Olimpicii Laude-Reut sunt premiați de personalități marcante ale României în cadrul Galei Prieteniei Magna Cum Laude. Aceste distincții îi impulsionează să-și mențină poziția de lider și să evolueze de la an la an. Panoul de onorare din curtea școlii motivează elevii să-și depășească limitele și să devină cei mai buni, să fie pe panou.

Școala Laude-Reut nu este o școală ușoară. Performanța, succesul și excelența în educație presupune multă pregătire, mult studiu individual, implicarea părinților și seriozitatea elevilor. Toate aceste performanțe nu ar fi putut fi obținute fără profesionalismul și măiestria fiecărui cadru didactic al școlii, părinți și copii, dar și a colaboratorilor și partenerilor educaționali din comunitate, a căror implicare este la fel de importantă.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published.

Promoting mediation around the world top