SME Assembly, 2020 / by

În perioada 16 – 18 Noiembrie 2020, în calitate de vicepreședinte CONAF, am participat la Adunarea IMM-uri din 2020 și cea de-a 14-a ceremonie de decernare a premiilor EEPA (European Enterprises Promotion Awards) care a avut loc în Germania, în mediu virtual.

Comisia Europeană desfășoară o serie de campanii și proiecte care vizează promovarea unui mediu favorabil afacerilor, schimbul de bune practici și schimbul de idei între antreprenori. Adunarea IMM-urilor este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Comisia Europeană pentru întreprinderile mici și mijlocii și antreprenorii din Europa. Conferința are loc o dată pe an în timpul Săptămânii europene a IMM-urilor. Adunarea se concentrează asupra modului în care activitatea IMM-urilor se desfășoară la fața locului, pentru ca IMM-urile europene să reușească cu adevărat.

Anul acesta, evenimentul s-a concentrat pe punerea în aplicare a Strategiei IMM-urilor pentru a ajuta economia să se redreseze și pentru a construi mai multă reziliență și durabilitate în ecosisteme.

La eveniment a participat celebrul economist Joseph Stiglitz, câștigător al Premiului Nobel, care a fost lector Schumpeter anul acesta și a discutat rolul antreprenorului și inovația în redresarea economiei globale post COVID-19 și viitorul său durabil.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published.

Promoting mediation around the world top