Gala “Women in Economy” ediția a doua / by

posted in 2020, Antreprenoriat

Miercuri, 4 Martie 2020, în calitate de vicepreședinte al CONAF am participat alături de copiii Kids in Business la Gala “Women in Economy” ediția a doua. Evenimentul a coagulat peste 800 de participanți, manageri de companii cu cele mai mari cifre de afaceri din România, reprezentând peste 500 de firme de top, oameni dinamici, cu viziune și cu spirit de aventură și curaj.

Gala CONAF s-a bucurat de prezență remarcabilă a Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a prim-ministrului interimar, Ludovic Orban, ministrului interimar al Educației, Monica Anisie, ministrului interimar al Transporturilor, Lucian Bode, ministrului interimar al Culturii, Bogdan Gheorghiu.Evenimentul s-a bucurat de prezența Excelențelor Sale: domnul Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei în România, Doamna Abigail Rupp, adjunctul șefului misiunii ambasadei SUA în România și domnul Franck Neel, Președintele FPPG, ale căror discursuri au stârnit ropote de aplauze.

În cadrul galei au fost premiate antreprenoare de top, doamnele care conduc cele mai mari companii din România. De asemenea, au fost prezentate rezultatele studiului KeysFinn privind Antreprenoriatul feminin, un deceniu de provocări. Era 4.0.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published.

Promoting mediation around the world top