Gala „Femei care schimbă România” / by

posted in 2019, Insolventa

Joi, 21 Martie 2019,  am avut plăcerea de a participa la „Gala femei care schimbă România”, eveniment organizat de FINMEDIA şi revista Piaţa Financiară.

Evenimentul face parte dintr-o suită de gale dedicate femeilor care au reuşit să acceadă la funcţii de conducere și care au acceptat provocarea de a fi şefe într-un mediu de business dominat de bărbaţi. La eveniment a participat elita feminină a top managementului din instituțiile financiar-bancare, companiilor energetice, IT și Comunicații, din sectorul de sănătate şi farmaceutic, ca şi din alte medii de afaceri. Premiile acordate cu prilejul acestei gale sunt un omagiu adus femeii şi totodată un argument suplimentar în sprijinul diversităţii de gen de care orice companie are nevoie în top management.

Am avut deosebită plăcere să fiu premiată în cadrul acestei gale pentru realizările profesionale remarcabile şi calităţile de leadership avute în calitate de managing partener la Euro Insol.

Acest premiu mă onorează dar, în același timp, mă obligă nu numai să mențin aceleași standarde de exigență profesională, cât să le și depășesc.

 

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published.

Promoting mediation around the world top