Gala „Club Antreprenor” / by

posted in 2020, Antreprenoriat

Marți, 29 septembrie 2020, în calitate de vicepreședinte al CONAF am participat la prima ediție a Galei Club Antreprenor.

Cu această ocazie a fost lansată prima ediție a publicației Club Antreprenor – revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială. Revista Club Antreprenor este o dovadă de respect și de prețuire pentru antreprenorii români.

Cu această ocazie am avut deosebita placere să vorbesc despre rolul antreprenorilor români în relansarea economiei. În acest sens, principale subiecte atinse au vizat: cultura antreprenorială și rolul său de stimul al activității antreprenoriale, cultivarea spiritului antreprenorial din perspectiva adusă bunăstării societății, precum și despre importanța implicării antreprenorilor reali în programele de educație antreprenorială.

În cadrul galei au fost premiați atât antreprenori consacrați, care conduc companii prestigioase – lideri în sectorul lor de activitate, cât și patroni de firme care au intrat pe scena business-ului în urmă cu doar 2-3 ani.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published.

Promoting mediation around the world top